Informatie

  • In mijn trimsalon zijn nooit klanten tegelijk aanwezig, dit probeer ik absoluut te vermijden in verband met stress onderling en hygiëne. De aandacht gaat dus volledig naar uw hond alleen uit.


  • Als het baasje weg is heb ik een veel beter sociaal contact met de hond en zal de trimbehandeling ook soepeler verlopen waardoor de hond ook weer snel klaar is om naar zijn baasje te gaan. Wilt u toch liever bij uw hond blijven gedurende de trimbeurt dan is dat in overleg mogelijk.


  • Indien het de eerste trimbeurt voor uw hond is, of deze heeft voorheen een nare ervaring gehad, vermeld dit dan even als en een afspraak maakt. Dan kan ik meer tijd voor uw hond inplannen zodat deze op een rustige manier alles in zich op kan nemen. We willen natuurlijke beide dat uw hond de volgende trimbeurt weer op zijn gemak naar de hondentrimmer gaat.


  • Als u een pup heeft probeer deze dan al zoveel mogelijk overal aan te raken. Regelmatig met een vinger tussen de voetzooltjes en de teentjes doorgaan. Regelmatig met een borstel door zijn vacht gaan zodat het vanzelfsprekend gaat worden voor uw hond. Borstel vanaf de huid naar de punten toe, zo voorkomt u klitten. Hoe leuker het de pup allemaal aangeleerd wordt hoe meer plezier de hond eruit gaat halen als deze volwassen is!