Voorstellen

Hallo, allereerst welkom op mijn website! Ik ben Debby Faber-Speerstra, getrouwd en trotse moeder van mijn twee zonen Thijs en Sander. Jaren geleden toen ik nog werkzaam was als bouwkundige liep ik met het idee om zelfstandige te worden. De vrijheid, eigen baas zijn en indeling van eigen tijd trok mij enorm. Aangezien ik graag met dieren werk en geniet van het contact met mensen vloeide hieruit het idee voort om een eigen hondentrimsalon te starten. Zo gezegd zo gedaan. Ik begon met de cursus hondentrimmen aan het cursuscentrum Barneveld en heb dit met vrucht mogen beëindigen.

 

Na de nodige lesdagen, anderhalf jaar stage en examens was het eindelijk zover. Op 7 november 2005 opende ik Hondentrimsalon Kelby te Meers.

De trimsalon heb ik vernoemd naar mijn toenmalige Franse Bulldog. De betekenis van de naam Kelby is "mijn hond" en dus erg toepasselijk voor de salon. Sinds 2010 zijn we naar Montfort verhuist en hier heb ik mijn hondentrimsalon opnieuw opgebouwd. Helaas heb ik kort na de verhuizing Kelby in moeten laten slapen wegens langdurige ziekte.